Gelukkig Utrecht

In Gelukkig Utrecht, met duurzame doeners op pad komen mensen aan het woord die keuzes durven te maken, vaak tegen de stroom in, om hun omgeving een stukje mooier te maken. Elk vanuit een geheel eigen motivatie. Kom erachter hoe het hen lukt om te doen waar anderen alleen van dromen of over praten. In elk hoofdstuk neemt een duurzame doener je mee op pad. De weg voert langs stadsboerderijen, verborgen binnentuinen, muurschilderingen die het vergeten Utrecht terugbrengen, kringloopwinkeltjes, voedselbossen en natuurzwemplekken. Maar ook langs het Hof van Cartesius, een circulaire én creatieve broedplaats.
Gelukkig Utrecht

Bestel Gelukkig Utrecht

Prijs: €14,70 (excl. €3,50 verzendkosten).
2 boeken: €25 zonder verzendkosten

Ga mee op pad met duurzame doeners

Ga met de duurzame doeners op pad en bekijk Utrecht door hun ogen. Ga mee op ontdekkingstocht en ontdek zeldzame paddenstoelen, mooie muurschilderingen, bioboerderijen, leuke weggeef- en kringloopwinkeltjes, verborgen binnentuintjes en veel meer.

Een gids waar je blij van wordt of iemand anders blij mee maakt! Bestel hem vandaag en een pak inspiratie ligt binnen een paar dagen in je brievenbus.

Prijs: €14,70 (excl. €3,50 verzendkosten).
2 boeken: €25 zonder verzendkosten.

Laat je inspireren door onze andere boeken